Om oss

Musikerparet Trygve Beddari og Anne Margaret Nilsen har hjerte for tradisjonsmusikk, kvenskfinsk, jazz og blues. De har turnert Norge nord og ned med ulike repertoirer.


Musikk fra Ruija

Beddari Nilsen. CD Ruija (2017)Ruija er navnet finnene brukte om Nord-Norge og betyr området der nordlyset flammer.

Musikktradisjonen herfra spenner over alt fra urgammel runosangtradisjon, via eldre finske folkesanger, læstadianske sanger, sanger laget av kvener i Norge til finske slagere.

Les mer om den kvensk/finske musikken her.


Nina Simone på norsk

Nina Simone på norskMusiker og skuespiller Anne Margaret Nilsen har gjendiktet og fremfører Nina Simone i norsk språkdrakt. Les mer og lytt til Nina Simone på norsk.

 

 


Seniorkonserter

DKSSBeddari Nilsen har turnert på alders- og sykehjem i Finnmark, Troms og Oslo i regi av den kulturelle spaserstokken (DKSS). Høsten 2018 turnerer Beddari Nilsen for DKSS under tittelen; Folkelige toner fra hele Norge.

Norges historie har gjennom århundrer hatt møter mellom det samiske, kvenske og norske. Disse møtene har satt sine spor i form av ulike musikktradisjoner. Duoen Beddari og Nilsen drar veksler på sine egne røtter i alle disse tradisjonene og inviterer til en konsert med norsk fynd i stev og folketoner, finsk melankoli og vovede tangoer, og ekko fra naturen i den samiske joiken. Historier knyttes til sangene som fremføres med piano, kantele, trekkspill, perkusjon og vokal. Duoen består av musikerne Trygve Beddari og Anne Margaret Nilsen.

Merennedion helmet

Beddari Nilsen har laget danseforestillingen Merenneidon helmet sammen med Astrid Serine Hoel og turnert med denne i 2019 og 2020.

Hyllest til Cornelis Vreeswijk

sammen med Vreeswijktolkeren Christian Meyer og Tov Ramstad har Beddari Nilsen holdt en rekke konserter med Cornelis Wreeswijks beste sanger.

Eskil Engdal band

Siden 2015 har Beddari Nilsen hatt gleden av å dele scene i Oslo, Bergen, Haugesund, Odda, Røros, Trondheim og Bodø med bla. Kjetil Sæter, Baard Slagsvold, Tom Stalsberg, Cato Holmen, Siri Gellein, Bjørn Tomren, Åse Britt Jakobsen, Odin Stavland

 

Kontakt

 • Mobil:
  97719901
 • Epost:
  tbeddari@gmail.com
 • Adresse:
  Breidablikkveien 238
  3277 Steinsholt
  Norge - Norway